Известие

Collapse
No announcement yet.

Еййй колко мързеливи хора има по сервизите... :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Еййй колко мързеливи хора има по сервизите... :(

Отивам на реглаж миналата седмица. Бях си регулирал сам предницата преди няколко месеца, но ме глождеше от вътре и викам ще ида на стенд въпреки че нямах проблеми с колата.

Отивам миналата седмица и ми казат задницата добре. Предницата много затворена. Добре викам съгласен. отвориха я на 2,40. Хубаво ама волана остана леко на ляво.

Отивам днеска пак. Викам волана на ляво. И те почват да ми обесняват как лопатката на хидравликата оставала в нормалния луфт и нямало как точно да го направят да сочи направо, но с 300 зора я качиха на стенда. Сега аз си познавам колата и преди си я бях регулирал точно. Волана си беше на право.

бутнаха с 40 стотни на дясно и отиваме да пробваме. Волана пак така на ляво. Никва разлика. Даже ми се струва, че е и повече.

Връщам се и механиците "не може да бъде дай да караме" тръгваме да се возим и они ми вика добре е. Бе как ше е добре като той седи на ляво. Изправя ми волана на право и вика пак добре е бе. А тя колата тръгва на дясно и то ими вика "добре е" и започва да ми обеснява как и еговата била така и как 5 пъти се мъчил и не можал да я регулира.

Мързи ги да гледат После шефа им се качва и тои да кара, всъщност май първо той караше както и да е. Изредиха се и един вика може малко на дясно, друг вика добре е. И ако я качим пак щял да сочи след тва на дясно, защото луфта нам кво си. В хубаво ама той луфта е малак.

Голям мързел да му ... майката. Направили ми една цена 20 лв. за стенда. Викам бе вземи ми 50 ама ми направи колата.

Стенда иначе гъзария голяма... ама... бахти Е за тва по сервизите нема ми стъпи крака

ЕДИТ: Ааааа и днеска се оказа, че задно ляво колело е малко по затворено от дчсното.И гледха апулиха се и казаха задния мост не се регулира. Бе как бе викам тез болтове са на ексцентрик. Те гледаха и казаха, че не са. Е върви му обеснявай на майстора, че са. Викам добре. Видях, че трябва са 30 стотни да се отвори. Сам ще си я отворя на око.

Що не ми беше на устата да го оферирам да ме остави на стенда в събота да си я реглурам сам. Баааахти... отвратен съм.
    Last edited by oem; d.m.y г., 16:52.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Аз ти разправях ама ти............
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
      Аз ти разправях ама ти............
      Бахти ако имам ткаъв стенд цял ден ще си играя ама ще я наглася. Тез ги мързи да гледат. То и за тва няма опашка пред сервиза им. Язък за хубавата техника дето имат

Comment

кои са тия, че да ги заобикаляме отдалеч
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
          кои са тия, че да ги заобикаляме отдалеч
          E те са в Горна. На теб няма да ти се наложи. Не ги знам как се казват. Едно приятелче доволен от тях и ме прати там. Той малкия им шеф е печен и не го мързи. Поне първия път като ходих с такова впечетление останах. Ама.... днес го нямаше. Утре ще отида пак аз. Ще ги питам колко пари ще ми искат за 2 часа на стенда.

Най-ме ядоса това, че ме взеха за балък и се опитаха да ме уверят, че е добре. А аз виждам, че не е. То е очевадно. Аз си познавам колата.

Бил се заблудил от неравноситие по пътя и те били дърпали колата на страни. Баааахти..

Comment

Не може да ти е добре като си заобиколен от олигофрени. Това е то трагедията в Б-я.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ето затова трябва да се казват такива неща , сега остана да опишеш сервиза и де се намира и никой да не ходи там, после никой няма да препоръча сервиза на приятел и малко по малко тия пъпаци им спада работата, така им трябва.Лошото е че там където са кадърните майстори все трябва с ред и те като се напапат малко почват едни чупки и ... така е в БГ , няма оправия , освен ние сами да си правим колите пък като се счупи нещо поне ще ни е яд на себе си.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Така е като не си доволен от някой го напиши кой е с ей такива букви щото иначе пак правим българска работа. Нещата трябва да се казват 1:1 - другия проблем на нашто заспало общество.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

От един приятел научих,че в Свищов имало много читав сервиз за регулиране на мостовете.Той само там си кара мерцедеса и ми е обещал да идем да погледнат и мойта хубавица,че съм и сложил нови гуми и искам да съм сигурен.Та думата ми е ако види темата някой колега от Свищов да пише къде е това още сега.Горна не е толкова далече,може да се вейнеш някой ден до там.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Еееееее ми колеги, то за тва в БГ. специалисти трудно се намират в коят и да е сфера !!!!
                    Не е важно да имаш само модерна техника, а трябва и някой да може да работи с нея.
                    Обаче като кажеш на шефа, абе тия пари са малко за тая работа......... той вика ееее мииии подай си молбатаааа аз ще си намеря друг специалист.
                    И след тва назначава трима, дава им 5-пъти повече пари, те не се знае кво могат...... може и по-добри от теб да са, ама само дкато свикнат с новата за тях техника......
                    Брак, "имидж", "хубаво име на фирмата" абеееее......
                    А беее май малко оспамих, ама кво да направя, така отвътре ми дойде.
                    И накрая да кажа, познавам мйстори дето и........ да не казвам кво им е майстор. Ама кви МЪРЛЯЧИ са......

Аре поздрави на всички.
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

По тоя въпрос има един отговор Антон Енев (Тони) - ванто

заключвайте темата дискутирано е хиляди пъти

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

А как е когато наистина отидеш в друг сервиз и ти
                        направят колата пърфе, хвалиш .....
                        пращаш друг и той доволен, продължаваш да хвалиш, пращаш трети - ок
                        и в един момент почват да се оплакват от същия,
                        докато ти сам не се разочароваш ......и намираш следващия Голям.
                        Нищо ново под слънцето.
                        ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                          По тоя въпрос има един отговор Антон Енев (Тони) - ванто

заключвайте темата дискутирано е хиляди пъти
                          E сега до София реглаж? Баси. Аз ше дам 150 лв за гориво само. По добре да им ги хвърля на тия 150 лв и докато не я оправят да не слиза от стенда баси.

Не просто не искаха да се занимават. То си личи един човек когато има хъс за нещо. На тия не им се работи просто. Аз го слушам и гледам как се опитва да ме убеди, че това е нормално и чак ми става смешно щот аз не съм от вчера. На тая кола къде ли не съм бръкнал вече, но реглаж с ролетката не става. Пробвах. Не яде гуми, върви на право ама при неравност ме дърпа на страни.

Просто виждам кога един човек иска да се измъкне от нешо което го мързи да го направи.

Не искам да казвам кой е сервиза. То и без тва никой не го знае и жива кола няма там. Аз се чудиш що така, а то що било. тая вечер казах на един приятел да съм ходил и той пък ги оплю понеже му оставили носач с недозавит болт . Баси това е игра с живота на хората. Аз се чудя и що шефа им днеска ги пита 5 пъти дали са стегнали всичко. Щот си знае хората.

Comment

Всъщност не само по сервизите има много мързеливи, да допълня
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:21.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Всъщност се само по сервизите има много мързеливи, да допълня
                              Всъщност си аааадски прав колега

Comment

Working...
                              X